lamqta.comОвен  Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,

...
lamqta.comОвен  Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата,
Коментари Харесай

Една зодия много ще се зарадва днес

lamqta.com

Овен 
Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате разпоредбите, и надали някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате спорове, без да се замисляте за вероятните последици, а и говорите всичко, което Ви мине през разум. Тези, които Ви заобикалят, надали ще Ви простят такова държание. Вероятни са финансови компликации. Хората, които са Ви дали обещание поддръжка, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със лични старания. Настроението Ви ще се скапва,, а жертва на Вашето неспокойствие стават околните. Единственото, което може да помогне да се справите с отрицателните трендове, това е възприятието за комизъм.  

 
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия. 

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.

Дева
Срещата с обичания човек ще премине много комплицирано. Той доста се е изменил за интервала, през който не сте се виждали, та въпреки и да са минали единствено няколко часа. И с този нов човек ще би трябвало да поддържате връзка, да бъдете дружно, да се целувате... Изпитанието няма да е от леките, само че Вие ще го преминете с достолепие! 

Везни
Ако през днешния ден Ви се приискат любовни завършения, разгледайте своя телефонен справочник на мобилния. Само че деликатно, с цел да не се получи по този начин, че да пропуснете някого! Навярно все ще се откри някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на сантиментална среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не би трябвало да Ви обвързва и не би трябвало да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат. 

Козирог
През този ден ще Ви се наложи да съчетавате обичайния метод за реализиране проектите с автентичност, а на моменти и с нововъведение. Ако се ограничите с привични способи за водене на нещата, доста ще загубите, а може и да си изкарате популярност на назадничав човек и реакционер, който от чиста проба дебелоглав живее във вчерашния ден. В края на деня може да възникне нужда от система на метаморфоза на имуществото или възобновяване на способа за финансови планове. Ако се наемете да разрушите всичко едновременно, на първо време направете дребен опит.

Водолей
Позитивните трендове последователно набират сили, по тази причина по-рано от обяд не би трябвало да стартирате да се занимавате с дейна активност. Не се опасявайте! Ще съумеете да се справите с всичко запланувано, дори и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се усилят доста, с помощта на съидейници и остарели другари, които ненадейно ще припомнят за себе си.. Вероятни са разногласия с по-възрастни родственици, само че до спорове няма да се стигне, или най-малко това няма да стане, с помощта на Вас. Дипломатическият гений на Водолеите през днешния ден ще откри почтено приложение. 

Риби
Шансовете да спечелите значима победа са много високи, само че би трябвало да помните, че обстановката изисква ексцентрични крачки и истински способи. Следването на непознат образец, даже и той да е най-хубав, е похвално, само че ще бъде учудващо непродуктивно. Но пък личният път ще Ви докара до задачата доста по-бързо, в сравнение с бихте могли да предположите. Денят „ става ” за демонстрация на начинания в персоналния живот. Правете похвали и не се скъпете на знацио на внимание.! Така ще съумеете даже и непредвидената сантиментална среща да извършите незабравима.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР